Intensief basis traject

 6 weken lang, in een kleine groep, intensief, met veel individuele aandacht, aan de slag met je hond. De focus ligt op het begrijpen van je hond, lichaamstaal, de ontwikkeling van gedrag, binding, het begeleiden van je hond en uiteraard plezier! 

 In deze 6 weken volg je elke week een fysieke les en vinden er 3 online lessen plaats. Tijdens de fysieke groepslessen ga je met een groepje van maximaal 4 honden elke week aan de slag met nieuwe oefeningen. Oefeningen waar je in de praktijk en het dagelijkse leven met je hond echt wat aan hebt. We focussen ons hierbij veel meer op gedrag dan op kunstjes.

Tijdens de 3 online lessen gaan we dieper in op het gedrag van honden, hoe ontstaat gedrag en wat zegt de hond met zijn lichaamstaal. Ook is er ruimte om de voortgang te bespreken en vragen te stellen. Daarnaast wordt er een Whatsapp groep aangemaakt waar je deel van uit kunt maken. In deze groep worden mededelingen over de les gestuurd en kunnen kleinere vragen gesteld worden. Ook zal ik jullie via deze weg voorzien van extra tips.

Tevens wordt de cursus ondersteund met de online training “Een goede start”. Op deze manier kun je een groot deel van de oefeningen die tijdens de lessen zijn besproken, thuis op je gemakje nog eens rustig terug kijken. Je krijgt 3 maanden toegang tot de online leeromgeving vanaf de start van de cursus.

De cursus is geschikt voor honden vanaf 5 maanden oud. Verder zijn eigenlijk alle honden welkom. Of je nu je hond beter wilt leren begrijpen, een herplaatser hebt, de band met je hond wilt versterken of een reactieve hond hebt. Wanneer je samen met je hond aan de slag wilt, ben je van harte welkom! 

Tijdens de cursus leer je beter wat je hond jou wilt vertellen en waarom hij dat doet. Doordat jullie elkaar beter leren begrijpen, kun je de hond nog beter helpen en begeleiden.

De band tussen jou en je hond zal hierdoor versterken. Jullie kunnen daardoor aan de slag met jullie persoonlijke aandachtspunten. Tijdens de cursus is hier voldoende ruimte en aandacht voor.

Doordat de band versterkt en de basis gelegd word, is er ook steeds meer ruimte voor plezier. Er is tevens niks leuker dan plezier hebben samen met je hond. Ook dit zorgt weer voor een sterkere band en maakt de cirkel rond.

Data

Op de volgende data vinden de lessen om 19.00 plaats.
Woe 3 januari, 1e online les
Ma 8 januari, 1e fysieke les
Ma 15 januari, 2e fysieke les
Woe 17 januari, 2e online les
Ma 22 januari, 3e fysieke les
Ma 29 januari, 4e fysieke les
Woe 31 januari, 3e online les
Ma 5 februari, 5e fysieke les
Ma 12 februati, 6e fysieke les

Details

De online lessen zullen gegeven worden via Skype. De fysieke lessen vinden plaats op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp met uitzondering van de laatste les, de locatie van deze les volgt later. De investering voor deze cursus is €250,-

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan door het sturen van een berichtje naar mij via Instagram @hondencoach.annelinn, Whatsapp 06-57039705, via mail [email protected] of door het invullen van het contactformulier.

Tweede groep

Door de velen aanmeldingen voor het intensieve basis traject heb ik besloten een tweede groep te creëren. 

Op de volgende data vinden de lessen om 19.00 uur plaats. (m.u.v. de eerste les)

Woe 3 januari, 1e online les (20.30 uur)
Do 4 januari, 1e fysieke les
Do 11 januari, 2e fysieke les
Woe 17 januari, 2e online les
Do 18 januari, 3e fysieke les
Do 25 januari, 4e fysieke les
Woe 31 januari, 3e online les
Do 1 februari, 5e fysieke les
Do 8 februati, 6e fysieke les

Theorielessen

De eerste theorieles zal met de eigen groep gegeven worden, dit komt omdat we elkaar in die les ook beetje beter leren kennen. De andere twee theorielessen zullen samen gegeven worden.

De eerste groep, met al fysieke les dag maandag zit reeds vol. Er is alleen nog plek in de tweede groep, op donderdag.