Gedragsconsult

Er is niks zo vervelend als tegen een probleem aan lopen met je geliefde hond. Misschien voelt je hond zich niet happy of laat hij ongewenst gedrag zien. Het is belangrijk om de oorzaak te vinden en bij de kern van het probleem de oplossing te gaan zoeken. Dat is precies wat we bij een gedragsconsult gaan doen.

Voor het gedragsconsult kom ik bij thuis langs. We gaan in gesprek over de hond en ik ga de hond observeren. We gaan zoeken naar de oorzaak van het probleem en we gaan samen kijken wat de oplossingen kunnen zijn. Deze afspraak neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. 

Binnen een week na het consult stuur ik een uitgebreid verslag op wat ik maak naar aanleiding van het gesprek. Hierin staat ook mijn advies om met het probleem aan de slag te gaan. Het is mogelijk dat in het verslag meer dingen staan dan we hebben besproken. Dit komt omdat ik er langer over heb kunnen nadenken en dan soms nog meer ideeën krijg.

2 á 3 weken na het consult plannen we een online gesprek in. We kunnen dat het verslag doornemen, eventuele vragen kan ik beantwoorden en we nemen de voortgang dan door. Het kan soms voorkomen dat ik na het gedragsconsult aanraad om ook nog lessen te volgen. Dit kunnen we dan ook bespreken. 


De investering voor een gedragsconsult is €185,-. Het is altijd mogelijk om vooraf een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt dan kijken of wij als personen bij elkaar passen en we kunnen bespreken welk aanbod het meest geschikt is voor jou en je hond. Als je een gedragsconsult in wilt plannen kun je mij een berichtje sturen via What'sApp op 06-57039705, via de mail, via het contactformulier of via Instagram.