Gedrags-consult

Loop je tegen een probleem aan en wil je hier graag uitgebreid en professioneel bij geholpen worden, dan kan dit middels een gedragsconsult. We spreken af bij jullie thuis en gaan tijdens het consult het probleem uitgebreid bespreken. Daarnaast hebben we het over de geschiedenis van de hond, de gezondheid, behoeftes en alles wat erbij komt kijken. We kijken samen naar de mogelijkheden en proberen te zoeken naar een passende manier om het voor alle partijen te laten werken. Ik bespreek met jullie het advies, waarbij de mogelijkheid bestaat dat we gelijk met wat oefeningen aan de slag gaan. Het gehele consult neemt ongeveer 1 a 1,5 uur in beslag.
 
Na het consult ontvangen jullie binnen een week een verslag met het advies wat ik jullie geef om met het probleem aan de slag te gaan. Daarnaast houden we 4 weken lang, minimaal 1 keer per week contact voor extra begeleiding en het bespreken van de voortgang. Verder kunnen jullie mij tussentijds altijd contacteren als er vragen zijn. Dit kan via What’sapp of per mail.
 
Er gaat het 1 en ander veranderen binnen het aanbod van hondenschool Pawsome. Dit zal binnen enkele dagen online komen. Hierdoor is de informatie op dit moment niet volledig. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Annelinn.