"Dog Frisbee"

Is je hond snel, energiek en vindt hij het leuk om ergens achteraan te gaan, dan is Dog Frisbee waarschijnlijk echt iets voor jou en je hond. Het is een super leuke sport waarbij je samen met je hond actief bezig bent en leuke dingen leert.

Tijdens de themacursus "Dog Frisbee" gaan we aan de slag met het aanleren van diverse worpen. We gaan met elkaar frisbeespellen doen om onze technieken te verbeteren en ons te kunnen verbeelden in onze honden. We gaan de honden allerlei kunstjes leren om het frisbeeën nog leuker en veiliger te maken en bovenal gaan we heel veel plezier maken en heel veel frisbeeën.

Wanneer de dagen weer langer worden en het weer beter, gaan we starten met deze themacursus. Bij voldoende animo zullen we de hele zomer doorgaan. De groep bestaat uit maximaal 6 honden. 

De cursus wordt gegeven op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp. De kosten voor 6 lessen zijn €75,-. Heb je interesse, stuur mij dan zeker een berichtje en dan hou ik je op de hoogte.